Feltöltés alatt!

 

A TELECOM-FORT Kft. az 1996. évtől az ISO 9001:2008-as szabvány szerint működik. Ez a nemzetközi és egyben nemzeti szabvány az ISO 9000-es minőségügyi rendszer szabvány csoport legmagasabb szintű tagja, mely a tervezés, gyártás, a telepítés és a vevőszolgálat minőségbiztosítási modellje.

 

 

A szabvány főbb pontjaiban leírt általános követelmények meghatározzák, hogy egy minőségügyi rendszer milyen elemeket tartalmazzon.

 

A minőségügyi rendszer elsődleges célja a vevő megelégedettségének elnyerése az által, hogy a tervezéstől a vevőszolgálatig minden fázisban biztosítja a termék (szolgáltatás) megfelelőségét.

 

A TELECOM-FORT Kft. minőségügyi kézikönyve a szabvány által előírt követelményeket, a minőségügyi rendszer eljárásait, technológiai előírásait, az alkalmazott dokumentáció felépítését tartalmazza (vagy hivatkozik ezekre). Ezeket a TELECOM-FORT Kft-nél alkalmazott előírásokat - a szabvány pontjainak megvalósulását – évente legalább egyszer belső auditokon (felülvizsgálatokon) ellenőrizzük.

 

Évente az SGS Hungária Kft. külső auditorai is megvizsgálják a cég ISO szerinti működésének megfelelőségét. A külső-belső auditokon talált nem megfelelőségeket a TELECOM-FORT Kft. felelősei a megadott határidőn belül kijavítják.

 

A minőségbiztosítási rendszer kialakításáért, bevezetéséért, fenntartásáért, fejlesztéséért a minőségbiztosítási vezető a felelős.