MOBIL-COMFORT Kft. bemutatása

 

A MOBIL-COMFORT Kft. három, a saját területén bevezetett, jelentősen különböző méretű és tevékenységi körű cég tulajdonaként jött létre 1999. áprilisában, az alapításkor adódó piaci lehetőségek kihasználására.

 

Alapító cégek:

 - AUSTRIA TELECOMMUNICATION G.m.b.H.

 - KAPSCH TELECOM

 - TELECOM-FORT Kft.

 

Az AUSZTRIA TELECOM ezzel a vegyes vállalattal állandó magyarországi jelenlétét erősítendő újabb tevékenységi területeken is megjelent, és a kínált berendezéseinek támogató szolgáltatásait kívánta a MOBIL-COMFORT Kft-be szervezni.

 

Ebben az időszakban a MOBIL-COMFORT Kft. a TELECOM-FORT Kft. és magyar magánszemélyek tulajdonában volt.

 

Székhely:

2092 Budakeszi, Szüret u. 4.

 

Fő tevékenységi kör:

 - Vezeték nélküli távközlési rendszerek tervezése és kulcsrakész kivitelezése a telepítéshez szükséges berendezések beszerzésével és az infrastruktúra kialakításával

 - A megvalósult összeköttetések, hálózatok üzembe helyezése után a folyamatos működés biztosításához   karbantartási és fenntartási munkálatok elvégzése

- Építési szakipari munkák, tervezéssel, kivitelezéssel.

 - Erősáramú, villámvédelmi, épületgépészeti tervek készítése, kivitelezés.

 

A cég erőssége a rugalmas, nagyon jó minőségű csapatmunka.

 

Az alapítók szakterületre vonatkozó referenciái, tőkeerőssége, szakmai felkészültsége jelentős piaci pozíció elérésére teszik képessé a közösen alapított vállalkozást.

A MOBIL-COMFORT Kft. minőségbiztosítási auditálására 2000. májusában került sor. A cég rendelkezik az ISO 9001:2008 tanúsítással, melynek utolsó felülvizsgálata 2011 februárjában volt.

 

A MOBIL-COMFORT Kft-ben 2011 májusában név és tulajdonosi összetétel változás történt.